Xbox Teknik Servis - Xbox Tamir- Xbox İstanbul Platformu - Xbox kol tamiri - Xbox Tamir - Xbox kol tamir

Orjinalini görmek için tıklayınız: E3 flasher Ps3 versiyon düşürme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
4.11, 4.10, 4.00, 3.73, 3.72, 3.70, 3.66, 3.60, 3.56 Versiyon Düşürme Downgrade

ps3 versiyon düşürme, downgrade işlemi son derece  riskli bir işlemdir kesinlikle  profesyonel ve garanti veren kişilere yaptırmanızı tavsiye ederim işi yeni öğrenen ve amatör lere teslim etmeyin ve kesinlikle  garanti isteyin

Biz GARANTİ veriyoruz ve 10 yılı geçkin   sizlere hizmet vermektediz....

Gelelim yapılan işleme, makinanızın içi açılır e3 flasher takılıp tekrar kapatılır ve entegresine  e3 flasher sayesinde yazılım yüklenir bu arada kesinlikle lehim işlemi yapılmaz yazılım işlemi bittikden sonra e3 flasher makinanızdan sökülür ps3 tekrar toplanır ve gerekli bütün programlar yüklenir 3.55 cfw gibi

Şimdi olan ve olmayan makinalara geçelim

Ps3 Fat için  Olan Modeller

Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHH
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHI
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHJK
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHK
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHL
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHM
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHN
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHO
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHP
Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHQ

4.31, 4.21 , 4.11 4.10 4.00 3.73 3.72 3.66 3.60 ve 3.56 olan PS3 versionlarını Downgrade işlemini biz ( GARANTİLİ ) yapıyoruz

Ps3 Downgrade işleminden sonra yüklediğimiz yazılım sayesinde harici disk ve dahili disk üzerinden oyunları oynayabileceksiniz

Şimdilik 3 model de bu işlem malesef yapılamıyor

Downgrade ( EDİLEMEYEN ) SLIM PS3 Modelleri

1C
1D
2A
2B

FAT Kasa Downgrade ( EDİLEBİLEN )Modeller

CECHL / VER-001 : NOR FLASH
CECHH / DIA-001 ve CECHK / DIA-002 arası modeller : NOR FLASH

FAT ( Kalın ) Yukarıdaki listede gibi ise downgrade edilebilir,Yukarıdaki listede sizin PS3 konsolunuzun modeli bulunmuyor ise şimdilik downgrade olmuyo malesef

Downgrade işlemi sırasında kesinlikle hiç bir ( LEHİMLEME ) işlemi yapılmadan uygulanmaktadır.İşlem süresi 1 ile 2 saat arası sürmektedir

Ps3 Downgrade İşlemi

KAMPANYA SADECE

89 TL

XBOX İSTANBUL

10 Yıllık Deneyim Ve Tecrübe

Merhabalar yeni slim ps3 aldım 4.21 versiyon date code 2A downgrade islemi yapılabilirmi? Ve 2012 oyunları oynayabilirmiyim garantiside gidermi ?
malesef şimdilik 2a serisi kırılmıyo, 1 serileri ve 2 serileri kırılır kırılmaz sitemizden duyuru yapılacaktır teşekkürler
merhaba ben ps3 kırdırcamda benim 2 sorum var 1. ben son çıkan bütün oyunları oynayabilecekmiyim? 2.işlem yapmak için e3 flahher falan bunlar işlme bittikten sonra içindemi kalıyor yok sa çıkartıyormusunuz ?
1. ben son çıkan bütün oyunları oynayabilecekmiyim2

bütün oyunları oynamak istiyosanız downgrade yapıldıkdan sonra 4.30 cfw de yapılır o zaman bütün oyunları fix gerektirmeden oynaya bilirsiniz makinaın içersinde bişi kalmıyor
bizim yaptığımız downgrade de-hash yöntemi ile yapılmaktadır bu yüzden brick riski yoktur
anladım bu ay içerisinde makinamı size getiricemde o yüzden sordum cevapladığınız için teşekkür ederim
:)
rica ederim
Ben bu aylarda ps3 super slim almak istiyorum. Aklımda ki soruda kırma işlemleri bu makinalarda da işe yarıyor mu?