|
Tarih: 19-11-2014, Saat:02:07
Cvp: Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi
|
EAtakul
Yeni Üye

Konu Sayısı: 0
Yorum Sayısı: 4
|
|
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda oyunu çalıştırmayı başardım. Araştırırken şunu farkettim maalesef siteniz hiç yardımcı olmuyor !!!
Öncelikle şunu belirtim ben harici hdd kullanıyorum. Oyunu çalıştırmak için Horizon programına ihtiyacınız olcak. Aslında kurulum Battlefield 4'teki gibi. DVD 1 ve DVD 2 dosyalarını exiso ile rip haline getirin harici hdd'ye kopyalayın. hdd1/Content\0000000000000000\45410997\00000002 konumunun içindeki 4 dosyayı horizon ile çıkarıyoz. Çıkartılan dosyadan Package the mft. ve data klasörünü DVD 2'ye kopyalıyoruz. Bu işlemlerin sonunda DVD 2 klasörünün içindeki "d3 splesh exe" dosyasını silin. Oyunu DVD 2'den açıp rahat rahat oynayabilirsiniz :))
|
|
|
Tarih: 19-11-2014, Saat:02:10
|
|
Tarih: 19-11-2014, Saat:03:21
|
EAtakul
Yeni Üye

|
|
Ben sizin söylediğiniz yolu denedim ilk başta ve olmadı ve diğer arkadaşların da bu yolla yapamadığını gördüm bu nedenle başka yolları araştırdım. Mutlaka sizlerin de amacı yardımcı olmak ama bence biraz daha açık anlatılması gerekir ve alternatif yollar araştırılmalı. Şöyle söylim en basitinden farklı bir yere yönlendirirken bir link verebilirsiniz çünkü herkes sizin kadar bilgili olmayabiliyor bu konularda. Teşekkürler.
|
|
|
Tarih: 19-11-2014, Saat:03:33
|
|
Tarih: 19-11-2014, Saat:04:13
|
şen
Yeni Üye

Konu Sayısı: 5
Yorum Sayısı: 575
|
|
Teşekkürler kazuya bende senin rehbere bakarak yapmıştım saol tekrardan
|
|
|
Tarih: 19-11-2014, Saat:10:10
|
EAtakul
Yeni Üye

|
(19-11-2014, Saat:03:33)Kazuya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu rehberin bilgilik le hiç bir alakası yok yapma konusunda tabiki , en kolay ve basit anlatım olan rehber bu , siz yaptığınız rehberi yapabilip bu rehberi nasıl yapamadınız anlamadım , 2 iş var dvd 1 deki content i harici hdd nin contentine atmak , dvd 2 yide oyunlar hangi bölümdeyse o bölüme atmak bu
Sizin rehberinizdeki gibi yaptım ancak yine de olmadığı için farklı bir yol denemek zoruna kaldım. Bende bir çok oyunu sizin rehberinizdeki gibi çalıştırıyorum.
|
|
|
Tarih: 25-11-2014, Saat:04:18
|
shnyldz
Yeni Üye

Yorum Sayısı: 14
|
|
Merhabalar dediginiz gibi herşeyi yaptım fakat olmadı aılmıyor oyun.iki dvd yide ayrı ayrı cıkardım exico ile sadece dvdd 1 ıcındekı content klasorunude aynen 000000.... lı yere attım daha sonra dvd 2 den cıkanlarıda game klasorune yukledım acmaya calıstım acılmadı fakat dıkkatımı ceken bı nokta dvd 1 ıcınde content klasoru dısında farklı dosyalarda var bunlar bı ıse yaramıyormu yarıyorsa ne yapmam gerekıyor dvd 2 ye mı kopyalamam gerekıyor bi turlu çalıştıramadım bilgi verirseniz çok seviniirm kolay gelsin.
|
|
|
Tarih: 25-11-2014, Saat:04:24
|
|
Tarih: 25-11-2014, Saat:05:28
|
shnyldz
Yeni Üye

Yorum Sayısı: 14
|
|
Yeni aldım akşam bi gittigimde bakayım yazarım buraya ama suana kadar hıc sıkıntı yasamadım call of duty olsun dıger cıkan oyunlar far cry olsun hepsını actı.
|
|
|
Tarih: 25-11-2014, Saat:05:42
|
|
Anahtar Kelimeler
|
|
Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi indir, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi Videosu, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi online izle, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi Bedava indir, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi Yükle, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi Hakkında, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi nedir, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi Free indir, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi oyunu, Dragon Age: Inquisition Jtag - Rgh Kurulum Rehberi download |
Konuyu Okuyanlar:
Search Engine Friendly URLs by Mybb Seo v1.6.8
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB
vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme
|