Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.

Son Yorumlar | Bugünkü Yorumlar | Üye Listesi | Ajanda | Yardım
(Gelişmiş Arama)

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM !

Tarih: 11-11-2012, Saat:04:13
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM !
egelihakem Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

Konu Sayısı: 1
Yorum Sayısı: 2
Rep Puanı: 0
Flashfxp kullanıyorum.tum ayarları yaptım.daha once defalarca aynı sekılde baglandım ama sımdı [R] Liste Hata
dıyor baglanmıyor delı olacagım.allah rıza ıcın bırı yardımcı olsun nedır bu hata.aradım aradım bulamıyorum.HELP !!!!!!

D aha once 4 kere oyun yukledım.ama sımdı atamıyorum.tum bagllatıları aynı sekılde yapıyorum.ayarlarıda.resım eklıyorum HATA ILE ILGILI.bır bakarsanız sevınırım.ekran o sekılde kalıyor.

yardımcı olursanız sevınırım.nedır bu sorun.lıste hatası dedıgı nedır ?

http://e1211.hizliresim.com/13/c/fucgz.png

Ara

Anahtar Kelimeler

PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM !, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! indir, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Videosu, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! online izle, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Bedava indir, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Yükle, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Hakkında, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! nedir, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Free indir, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! oyunu, PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! download

Bu Konudaki Yorumlar
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! - egelihakem - 11-11-2012, Saat:04:13

Konu Bağlantı Araçları
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Konusunun Linki Direkt Link
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Konusunun HTML Kodu HTML Link
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Konusu BBCode Linki BBCode Link
PS3 TO PC BAĞLANTI HATASI.ACİL YARDIM BEKLIYORUM ! Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
 Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  PS3 sistem doğru çalışmıyor hatası lubimta 9 11,712 15-06-2024, Saat:10:43
Son Yorum: eymenege66
  8002f19a hatasi pasplm 1 2,243 02-05-2019, Saat:10:04
Son Yorum: KAZUYA
  Kullanilabilir guncelleme verisi bulunamadi hatasi pasplm 6 4,610 28-04-2019, Saat:11:06
  Sistem son kullanıldığında düzgün kapatılamadı hatası xcasor 5 3,893 02-03-2019, Saat:06:29
  Pes 18 maça bağlanırken 8001002F Hatası const25 7 5,436 01-12-2017, Saat:02:39
Son Yorum: daimy2017

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme