(14-09-2016, Saat:02:25)yusuf2345 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (13-09-2016, Saat:12:24)kaos37 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (12-09-2016, Saat:06:50)fgozsen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi oyunlar; ayrıca tüm herkezin mubarek kurban bayramı kutlu olsun.
kaos37 dostum pes 2017 oyunun iso olan dosyasını exiso programı ile çeviri yapın oluşan oyun klasörü içerisine zipden çıkan dosyayı atın.
Oyun içerisndeki menüde Türkçe seçeneği göreceksiniz değiştirin menü türkçe olacak.
İyi oyunlar.
kardeşim yardım etme çaban için teşekkür ederim ama verdiğin linkten yaklaşık 370 kb lık bir rar dosyası indirdim onu açtığımda içinden cpk dosyası çıkıyor yani çevirebileceğim bi iso dosyası yok çıkan dosyayıda oyunun içine attığımda türkçe dil seçeneği falan yok umarım ayrıntılı anlatabilmişimdir
Dosyayı değil oyunu exiso ile çevir ben torrent olarak indirdim oyunu exiso ile çevirdim bu dosyayı attım içine sorunsuz çalıştı. ( mega yavaş indirdiği için başka yerden indirdim torrent )
sanırım aramızda bi iletişim kopukluğu var oyunu çevirdim oyunu oynuyorum zaten onda bi problem yok türkçe yama dosyasınıda rardan çıkartıp oyunu kurduğum yere attım buraya kadar hemfikiriz sanırım sorun şurda oyun türkçe olmuyor ayarlar kısmından dil seçeneklerine giriyorum ama türkçe seçeneği yok şimdi bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz yada olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler