Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.

Son Yorumlar | Bugünkü Yorumlar | Üye Listesi | Ajanda | Yardım
(Gelişmiş Arama)

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor.

Tarih: 13-02-2017, Saat:08:18
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor.
aqilmend Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

Konu Sayısı: 1
Yorum Sayısı: 9
Rep Puanı: 0
Merhaba Jtag lı bir Xbox aldım içinde 10-13 tane oyun var hepsi sıkıntısız çalışıyor fakat yeni bir oyun atmaya çalıştım exiso gui ve iso2god ikisinide denedim

çıkan dosyaları freestyle 3 file manager ile content -> 16 sıfırlı klasörün içine kopyaladim (diğer oyunların klasörleri burada)
Scan işleminde yaptım listede oyun görünüyor

Fakat oyunu aç dediğim zaman aşağıdaki hayatı alıyorum
https://i.hizliresim.com/Z2dNya.jpg

çocuk bana yükleme işlemini beklemek istemediği için pes 2017 direk usb içinden tıklayıp açmaya çalıştığını ondan sonra bu oyunda bu hayatı verdiğini söyledi başka oyun atabildim dedi. bu hata gerçekten bu olaydan kaynaklı olabilir mi bide bunun çözümü varmı , Aurora yüklesem çözülür mü ??
Ara

Anahtar Kelimeler

Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor., Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. indir, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Videosu, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. online izle, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Bedava indir, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Yükle, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Hakkında, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. nedir, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Free indir, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. oyunu, Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. download

Bu Konudaki Yorumlar
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. - aqilmend - 13-02-2017, Saat:08:18

Konu Bağlantı Araçları
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Konusunun Linki Direkt Link
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Konusunun HTML Kodu HTML Link
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Konusu BBCode Linki BBCode Link
Freestyle 3 ile oyunu hdd ye atıyorum ama "Oyun Hatası" veriyor. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
 Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Xbox 360 jtag oyun yükleme anlatım ( İnternet Üzerinden ) XBOXİSTANBUL 161 208,299 07-11-2025, Saat:10:02
Son Yorum: KAZUYA
  freestyle için türkce arayüz nerede? ilkerkran 3 400 19-08-2025, Saat:10:03
  Xbox 360 Dahili Hdd Oyun Yüklleme Rehberi KAZUYA 482 389,217 25-01-2025, Saat:10:21
  Xbox 360 freestyledash 3 oyun kutuları gelmiyor oğlum oyunları bulamıyor onur yaman 6 2,254 25-11-2024, Saat:10:07
  Xbox 360 Jtag Rgh Online Live Oyun Oynama Rehberi KAZUYA 152 166,405 11-09-2024, Saat:06:59

Konuyu Okuyanlar:
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme