Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.

Son Yorumlar | Bugünkü Yorumlar | Üye Listesi | Ajanda | Yardım
(Gelişmiş Arama)

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim?

Tarih: 13-02-2017, Saat:09:58
Cvp: Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim?
KAZUYA Çevrimdışı
Site Kurucusu
Admin

Konu Sayısı: 1,349
Yorum Sayısı: 13,141
Rep Puanı: 949
Kardeşim sen büyük ihtimal eksik bir işlem yapmışsın yani video da nasıl anlatılmış bilmiyorum ama hatalı yapmışsın sanırım , en temizi nand ve cpu key yedeği duruyorsa al xbox ınıda xbox istanbul a götür kardeşim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beni ve Sitemizi Taklit Eden Dostlarımıza Teşekkür Ederiz..
Ara

Anahtar Kelimeler

Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim?, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? indir, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Videosu, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? online izle, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Bedava indir, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Yükle, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Hakkında, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? nedir, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Free indir, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? oyunu, Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? download

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? - KAZUYA - 13-02-2017, Saat:09:58

Konu Bağlantı Araçları
Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Konusunun Linki Direkt Link
Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Konusunun HTML Kodu HTML Link
Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Konusu BBCode Linki BBCode Link
Güncelleme yaparken siyah ekranda kaldı nand yedeğini nasıl geri yüklerim? Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
 Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  nand problemi ilkerkran 3 498 19-08-2025, Saat:02:44
Son Yorum: KAZUYA
  Torrent Oyun Nasıl Dönüştülülüyor onur yaman 1 1,749 28-08-2021, Saat:10:57
  XBOX 360'ı İnternete Bağladım XBOX Live'den Güncelleme Aldı Hiç bir Oyuna Giremiyorum The GG 2 2,147 06-05-2021, Saat:11:57
Son Yorum: The GG
  Jtaglı XBOX 360 Elite'de Nasıl Online'a girerim. Rulen 9 3,340 16-02-2021, Saat:03:18
  aurora usb güncelleme sorunu nsrt12 0 1,614 15-11-2020, Saat:05:21
Son Yorum: nsrt12

Konuyu Okuyanlar:
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme