Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.

Son Yorumlar | Bugünkü Yorumlar | Üye Listesi | Ajanda | Yardım
(Gelişmiş Arama)

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak

Tarih: 18-07-2012, Saat:01:47
Gökkuşağı  ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak
cold_X Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

Konu Sayısı: 2
Yorum Sayısı: 5
Rep Puanı: 0
merhaba ben sitenize yeni üye olan birisiyim ps3 üm var ve ben makinayı kırdıracam ama takıldığım bir soru var piyasada içi çeşirt usb dongele var bir jb diyeri ise tb 2 makinayı kırdırınca hangisini kullanmalıyım ve diyer sorumsu kimi oyunlar jb için diyor tb2 ile jb li oyunları çalıştırırmı veya tb2 dongeli ile jb li oyunlar çalışırmı bana yardımcı olursanız sevinirim makinayı kırdırınca ikisinden birini alacam ya jb veya tb2 ondan dolayı çok karasızım bana yardımcı olurmusunuz saygılar :D:mlk:
Ara

Anahtar Kelimeler

ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak indir, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Videosu, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak online izle, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Bedava indir, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Yükle, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Hakkında, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak nedir, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Free indir, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak oyunu, ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak download

Bu Konudaki Yorumlar
ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak - cold_X - 18-07-2012, Saat:01:47

Konu Bağlantı Araçları
ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Konusunun Linki Direkt Link
ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Konusunun HTML Kodu HTML Link
ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Konusu BBCode Linki BBCode Link
ps3 jb ve trublu2 hakkın da sorum olacak Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme