zavazingo
Yeni Üye

Konu Sayısı: 4
Yorum Sayısı: 20
|
|
(Son Düzenleme: 27-11-2013, Saat:12:46, Düzenleyen: zavazingo.)
kardesim sen yanlıs anladın :) , ben okuyorum okuduktan sonra altını cızerek yazıyorum gerçekten anlayamaz isem konu açıyorum . inanmazsan okudugum herseyı soyleyeyım hemen sen mesaj yazar yazmaz . Ama gerçekten anlayamıyorsam da konu açmam gayet doğal .
Koskoca adamız yasımız bellı yalan borcumuz yok kımseye çok şükür.
madem konu oku dıyorsun ısrarla okudum hemen hemen hepsını dememe ragmen ben dırek bu sorunla ılgılı konu goremedım
soruna da tam cevap veremedın
sorun da su
ornegın ;
bende multiman la oyuna gırerken oyuna tıkladıktan sonra oyuna gırmıyor tekrar ps3 ün menusu gelıyor sonra playstation 3 klasorune tıklayınca oyun acılıyor , normalde multiman da gozuken oyuna tıklayınca dırek oyunun acılması lazım degıl mı ? neden playstation 3 klasorune tıklama ıhtıyacı duyuyorum ben ? neden dırek multiman ile olmuyor ?
bu sorun acaba forumda nerde var ? bana bununla ılgılı lınkı atabılırmısınız ? demek kı okumakla degılmıs ben de forumcuyum inanın rastgele konu açmıyorum gerçekten degınılmemıs seylere degınmek adına konu acıyorum .
Neyse canınız sagolsun genede. Kırıcı olduysam Kusuruma Bakmayın .
sız yazdıkca dahada sorasım gelıyor bı seyler
yazayım sorularımı madem bilgi almak ıcın :
1) oyun siyah ekranda eğer oyun açmaz ise harici hdd ye yüklü ise oyun bd mirror ve harici yi işaretleyeceksiniz kalırsa orjinal oyun koyarak dedınız pekı yeni soru su :
Ben bulundugum yerde ps3 ü mü downgrade ettirdim basında durarak (biraz hassasım)
downgrade yapan adam dedı kı aman sen sen ol orjinal cd koyma sorun yasarsın ne yonden dedı anlamadım acaba yanlıslıkla versıyon mu guncellenır yada rogero mu calısmaz anlamadım ama adam sunu dedı orjınal oyun takma , adam neyı kast ettı anlamadım
ee pekı sız tak dıyorsunuz sıyah ekranda kalan oyunlar ıcın celıskı de kaldım sımdı ?
2) update konusuna gelınce ; anlamaıgın ıcın bı daha soruyu yınelıyorum
update ı sıstem ayarlarından kapatmayı bılıyorum sorum o degıl kı yanlıs anlıyorsun soruyu ,
zaten sıstem ayarlarından kapalı ıken update olmustu benım makına 3.60 a
neden oldugu da oyunların ıcersınde bırlıkte gelen update , sorunca da bızım cocuk bılmeden
okeylıyor o yuzden ne olursa olsun update sormasın ıstıyorum bu update sormayı nasıl onleyebılırım diye arastırırken
bazı arkadaslar oyun dosyasının içinde UPDATE diye bi klasör var o klasorun içindede 256 mblik güncelleme dosyası
O dosyayı multimanle silin güncelleme yapmaz ve 256 mb boş alan kazanırsınız demisler
*bu yöntemle olur mu ?
*baska daha farklı bir yolu var mı ?
*bu yöntemle sılerek yapacaksam multiman la o dosyayı nasıl sileceğim (detaylı anlatırsan sevinirim) ???
|
|