Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.

Son Yorumlar | Bugünkü Yorumlar | Üye Listesi | Ajanda | Yardım
(Gelişmiş Arama)

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU

Tarih: 04-04-2014, Saat:02:23
HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU
funkyshit Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

Konu Sayısı: 1
Yorum Sayısı: 10
Rep Puanı: 0
Merhaba arkadaşlar. 2 tb hdd im var, freestyle bu haricinin içine kuruldu, dolayısı ile harddisk rgh işlemi yapılırken xbox360 üzerinden formatlandı... her şey normal oyun yüklüyorum vs. Ancak GTA V yüklemeye çalışmaya başlayınca şöyle bir problemle karşılaştım.

horizon dosyasından 4 concent klasörünün içerisindeki dosyaları atarken boş yer 4 gb olarak görünüyor ve, dolayısı ile dosyaları atamıyorum, Buffalo party programında da baktım orada da aynı görünüyor,

Uğraşmalarım sonucunda harddisk in içerisinde gizli olarak xbox360 klasörü var ve içerisinde data dosyaları var. Bunları kopyalayıp, data 00005 e kadar olan isimlerini 6 ve üzeri olarak adlandırdığımda party buffalo da alanı istediğim kadar yükseltebildim. (data dosyaları 1 er gb.)

ancak horizon da en fazla 6 ya kadar çıktı, ve buffalo programında da kilitlenmeler meydana geldi. Ben şimdi nasıl bu 4 gb lık alanı genişleteceğim ve gta yükleyebileceğim. Lütfen yardım edin.
Ara
Tarih: 04-04-2014, Saat:09:49
Cvp: HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU
KAZUYA Çevrimdışı
Site Kurucusu
Admin

Konu Sayısı: 1,349
Yorum Sayısı: 13,141
Rep Puanı: 949
Hdd nize format işlemi tamamen yanlış yapılmış xbox üzerinden formatlanmayacak format olursa oyun atamazsınız , siz hdd yi xbox jtag kullanıcıları bölümündeki rehberlere bakıp yapın aynı bölümde gta 5 harivi hdd de çalıştırma yöntemi de var
Ara
Tarih: 04-04-2014, Saat:05:45
funkyshit Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

Konu Sayısı: 1
Yorum Sayısı: 10
Rep Puanı: 0
Bir sürü oyunum yüklü ama içerisinde sorunsuz problemsiz. Sadece Gta v te problem yaşıyorum. problemim de content dosyalarını atacağım alanın dar olması.
Ara
Tarih: 04-04-2014, Saat:05:50
KAZUYA Çevrimdışı
Site Kurucusu
Admin

Konu Sayısı: 1,349
Yorum Sayısı: 13,141
Rep Puanı: 949
İçersinde oyun varsa yanlış anlatıyorsunuz xbox üzerinden format atılsa içersine oyun olmaz sığmaz , normal oyunları oynuyorsanız , gta 5 için hdd de yer açılması lazım bunuda xbox üzerinden FORMAT değil yer açma işlemi yapmanız gerekiyor bu işlem içinde Xbox 360 jtag kullanıcıları bölümünden rehber den yararlana bilirsiniz
Ara

Anahtar Kelimeler

HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU indir, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Videosu, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU online izle, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Bedava indir, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Yükle, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Hakkında, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU nedir, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Free indir, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU oyunu, HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU download

Konu Bağlantı Araçları
HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Konusunun Linki Direkt Link
HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Konusunun HTML Kodu HTML Link
HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Konusu BBCode Linki BBCode Link
HARİCİ HARDDİSK HAFIZA ALANI SORUNU Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
 Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  xbox 360 3tb harici disk bağlama darkbloodelf 2 546 07-05-2025, Saat:10:18
Son Yorum: darkbloodelf
  xbox 360 arcade falcon gpu ısınma sorunu grkn_yt2 1 685 09-05-2024, Saat:09:48
Son Yorum: KAZUYA
  batman arkham city harici hdd yükleyemiyorum dovahkiin 2 3,368 04-02-2024, Saat:10:12
Son Yorum: wuhazu
  Gta5 yeniden başlama sorunu SacXe 1 1,715 11-08-2021, Saat:09:38
Son Yorum: KAZUYA
  GTA V Oyundan Atma ve XBOX 360 Kendini Resetleme sorunu mehmetemir1905 6 2,665 21-07-2021, Saat:08:53
Son Yorum: mehmetemir1905

Konuyu Okuyanlar:
Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB vBulletin to MyBB Converter: xPrimus Theme